Trim® GødningspindeLivsnødvendige næringsstoffer til stueplanter

. Vores forhandlere

Indeholder alle de livsnødvendige næringsstoffer til blomstrende og grønne planter i krukker. Giver planterne optimal næring i 2 måneder. Indeholder 30% mere næring end andre gødningspinde.

    • Langtidsvirkende
    • Gir næring i opptil 6 uger

Tilgængelige størrelser: 30 unit

Hvornår det skal bruges

Optimal anvendelse
Mulig anvendelse
Ikke relevant

Sådan bruges det

Anvendelsesmetode: 
Sted
Stik pinden helt ned i jorden mellem planterne og kanten af urtepotten. Vandningen er som du plejer. Efter ca. 6 uger har planten optaget pinden og de nødvendige næringsstoffer. Nu kan du anvende den næste pind.

Dosering

½ pin til en potte på Ø 9 cm
1 pin til en potte på Ø 12 cm
2 pinde til en potte på Ø 15 cm
5 pinde til en potte på Ø 20 cm.

Er potten større tilsæt 2 pinde for hver 5 cm Ø mere. Nye ompottede planter gødes først efter 3-4 uger.

Sammensætning

    NPK 14-3-7 Totalkvælstof (N) 14% Vandopl. Fosfor (P) 3% Vandopl Kalium 6,5 % Total Magnesium (Mg) 1,2% Total Jern (Fe) 0.15% Total Bor 0.01% Total Kobber (Cu) 0.04% Total Mangan (Mn) 0.05% Toatl Molybdæn (Mo) 0.01%

Registreringsinformation