Trim® PlænegødningTrim 100% Naturlig Plænegødning giver en hurtig effekt

. Find forhandler

Trænger din græsplæne til ekstra næring? Har vi ikke alle set den gule græsplæne med afskallede pletter, som hungrer efter næring, og har vi ikke alle haft drømmen om flot, grønt græs, som samtidig vokser tæt? Det kan du nu få ved at benytte Trim 100% Naturlig Plænegødning. Her kan du ved hjælp af gødningen gøre din plæne slidstærk, så den udvikler et kraftigt og dybdegående rodnet.  Trim 100% Naturlig Plænegødning giver en hurtig effekt, som sikrer dig et flot resultat i op mod 100 dage. Og hvem vil ikke gerne ofre lidt tid på at sikre, at ens græsplæne fremtræder grøn og velnæret, for derefter at kunne nyde synet af den det næste lange stykke tid? 

  • Effektiv speciel gødning til græsplænen
  • Godkendt til økologisk dyrkning
  • Langvarig effekt i op til 100 dage
  • Giver tættere græsplæne

Tilgængelige størrelser: 10 kg

Hvornår det skal bruges

Optimal anvendelse
Mulig anvendelse
Ikke relevant

Sådan bruges det

Anvendelsesmetode: 
Spred

Hvornår skal jeg gøde min plæne?
Vores anbefaling er, at græsplænen gødes i efteråret eller foråret, da fugtigheden i denne periode er højere, og derfor vil gødningen bedre kunne blive absorberet. For at opnå det bedste resultat skal gødningen spredes ud i et lag på plænen, og herefter fordeles den jævnt ud ved eventuelt brug af en rive. Hvis der er huller i plænen, bør de dækkes med ekstra græsfrø. Efter du har udført ovenstående trin, skal plænen vandes, og herefter er det bare at vente, til din græsplæne fremtræder sund og velnæret. 
 

Dosering

 • Bruk 40 gram per m²
 • Vedligeholdelse af plæne: 30 gram per m

Areal som behandles

 • 330m2

Registreringsinformation

Extended information

Ideelt til dig, der tænker på miljøet
Mange af os, der bruger en del tid på havearbejdet, tænker også på miljøet, og hvor stor betydning det har, at vi alle passer godt på det. Trim 100% Naturlig Plænegødning er, som navnet indikerer, fremstillet, så du med god samvittighed kan benytte det i din have. Alle ingredienser er 100% naturlige og indeholder ingen skadelige stoffer for jorden. Du kan derfor altid gøre brug af plænegødningen uden at gå på kompromis med din overbevisning om, hvor vigtigt det er ikke at benytte produkter, der på sigt skader miljøet.