Trim® Plantenæring100% Naturlig plantenæring

. Find forhandler

Gør det med god samvittighed.  Hvis du ønsker at give dine planter de bedste vilkår, så de vokser sig store og stærke, og samtidig vil give dem de bedste forudsætninger for at klare de hårde vintermåneder, kan du give dem plantenæring. På den måde bliver dine planter mere modstandsdygtige, og ligeledes har de brug for mindre vand. I og med at produktet er fremstillet af 100% naturlige ingredienser, kan du samtidig også benytte det med god samvittighed og bare læne dig tilbage og nyde synet af sunde og velnærede planter, der stortrives.   

    • 100% vegetabilsk næring
    • Godkent til økologisk dyrkning 
    • Til alle planter og spiselige vekster 

Tilgængelige størrelser: 1 l

Hvornår det skal bruges

Optimal anvendelse
Mulig anvendelse
Ikke relevant

Sådan bruges det

Anvendelsesmetode: 
Vanding


Savner dine planter et boost for at fremstå ekstra prægtige, så du får noget flot at kigge på hen over sommeren? Så kan vi varmt anbefale, at du vælger at gøre brug af Trim 100% Naturlig Plantenæring. Produktet giver dine planter ekstra næring og er naturligvis fremstillet af 100% naturlige ingredienser, så du med god samvittighed kan benytte produktet. Du kan både gøde planterne i haven, terrassen og i drivhuset.

Dosering

1 kapsel (20ml)/liter vann/vand. Der vandes med gødning hver 2. uge

Registreringsinformation

Extended information

Giv dine planter ekstra liv.
De skiftende vejrforhold er hårde for planterne. De kan derfor få brug for ekstra hjælp til at vokse sig store og flotte. Når du opdager, at dine planter begynder at hænge, får gule blade eller viser andre tegn, der indikerer, at de har brug for hjælp til at nå til deres fulde styrke, anbefaler vi, at du giver dem lidt hjælp i form af Trim 100% Naturlig Plantenæring. 

Hvad enten du er vant til at arbejde i haven eller er helt grøn på området, er produktet meget let at anvende. Du kan gøre brug af Trim 100% Naturlig Plantenæring året rundt. Dog anbefaler vi, at du benytter det i perioden maj til august, som også er den tid, hvor planterne har behov for en ekstra næring.