Trim® RosengødningTrim 100% Naturlig Rosegødning – når du drømmer om flotte, farvestrålende roser

. Find forhandler

Giv kun dine planter den bedste næring Trim 100% Naturlig Rosegødning bygger udelukkende på naturlige ingredienser, som indeholder vigtige næringsstoffer. Disse spiller sammen med den naturlige kompost. Produktet sørger ligeledes for, at du gør dit for at give planterne de bedste vækstbetingelser. Gødningen frigiver næring i takt med rosernes behov gennem hele sæsonen, og på samme tid modvirker den ligeledes skadedyr og eventuelle svampesygdomme, så du på den måde giver dine roser de bedste forudsætninger for at vokse sig store og stærke. 

  • 100% Naturligt indhold
  • Flere skud og roser 
  • Langtidsvirkende 
  • Godkent til økologisk dyrkning 

Tilgængelige størrelser: 1 kg

Hvornår det skal bruges

Optimal anvendelse
Mulig anvendelse
Ikke relevant

Sådan bruges det

Anvendelsesmetode: 
Spred


Et produkt, alle kan bruge
Hvad enten du er garvet i haven eller blot har købt roser for at have noget smukt at kigge på, er Trim 100% Naturlig Rosegødning nem at anvende for alle. Gødningen skal blot strøs ud i jorden, hvorefter rosen placeres ovenpå, for til sidst at blive vandet godt igennem. Vi anbefaler, at du holder gødningen ved lige og alt efter behov giver dine planter ekstra næring i perioden maj til juli, som er den tid, hvor det er mest optimalt at anvende gødning til sine planter. 

 

 

 • Strø gødningen rundt om planterne og arbejd den 5-10 cm ned i jorden.
 • Vand efterfølgende 

Dosering

50 gram per m2

Areal som behandles

 • 25

Registreringsinformation

Extended information

Skabt med omtanke for miljøet
Som passioneret havemenneske tænker du måske på, hvilke produkter du benytter, og hvilken betydning deres sammensætning har på miljøet. Når du køber og gør brug af Trim 100% Naturlig Rosegødning, kan du med god samvittighed bruge lidt ekstra, for alle ingredienser er selvfølgelig 100% naturlige, og de vil derfor ikke skade miljøet – hverken her og nu eller på sigt