Trim® TomatgødningTomatgødning med et 100% naturligt indhold

. Find forhandler

Har du grønne fingre, og drømmer du om at dyrke mange, røde og friske tomater, som naturligvis også smager helt himmelsk? Så er det helt oplagt at benytte Trim 100% Naturlig Tomatgødning. Ved at benytte tomatgødningen vil du se et større udbytte, samtidig med at produktet fremmer den røde farve i tomaterne, så de fremtræder endnu mere indbydende. Det bliver derfor uhyre svært ikke lige at snuppe en bid, når du kommer forbi dine tomatplanter. Produktet bygger på et 100% naturligt indhold, så du får skønne tomater, som du med god samvittighed kan servere for hele husstanden, børn som voksne.  

  Tilgængelige størrelser: 750 g

  Hvornår det skal bruges

  Optimal anvendelse
  Mulig anvendelse
  Ikke relevant

  Sådan bruges det

  Anvendelsesmetode: 
  Spred

  Sådan bruger du din tomatgødning


  Hvad enten du er professionel gartner eller amatør, når det kommer til havearbejde, er det ligetil at anvende tomatgødning. Produktet leveres selvfølgelig med en udførlig beskrivelse, så du kan se, hvor meget og hvordan du skal bruge gødningen. Første gang du planter dine tomatplanter, skal gødningen blandes med jorden, hvorefter du planter tomatplanten og vander den. Tomatgødningen fremmer roddannelsen, men den enkelte plante kræver også den rette pleje, hvis du ønsker at se et perfekt resultat. Efter fem uger er det vigtigt at gøde på ny, og herefter igen fem uger efter. Hvis ovenstående trin følges, vil du og din familie få mange fantastiske tomater med en skøn smag samt den flotteste røde farve. 

   

  • Gødsk før udplanting af de unge planter, forbered jorden. I bunden af plantehullet blandes gødning med jord. Plant. Vand rigeligt og regelmessigt.
  • Vedligeholdelse: Gødsk 5 uger efter planting, og derefter 5 uger senere.Hjælp gødningen med at få kontakt med jorden ved at bearbejde let omkring planten.Vand rigeligt og regelmæssigt.

  Dosering

  • Ved plantering: 50g eller en håndfuld per m2
  • Vedligeholdelse: 100g eller 2 håndfulde per m2

  Registreringsinformation

  Extended information

  Hvornår dyrkes tomaterne?


  Tomater har brug for pleje og næring for at vokse sig sunde og stærke. Hvis du vil opnå det bedste resultat, anbefaler vi, at du først begynder at dyrke tomaterne hen mod slutningen af maj. De fleste tomater vil kunne klare den danske sommers varierende vejrforhold, og sammen med tomatgødningen, som max. bør gives tre gange på en sæson for et optimalt resultat, vil du se flotte, røde tomater, som du og din familie kan nyde i alt fra salater til lækre anretninger med tomatbåde.